27 Mei 2012: Bandentopper Cabrio Toertocht 2012

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday May 27, 2012 All Day
Kolham, The Netherlands  (map)

Zondag 27 mei vindt de eerste Bandentopper Cabrio Toertocht plaats. Aangezien er in de klantenkring van Bandentopper uit Kolham veel mensen met een cabriolet zitten, kwam het idee naar voren om eens iets te organiseren. En wat ligt er dan meer voor de hand om met z’n allen een gezellige toertocht te rijden met het dakje open, in een leuke sfeer. 

Alle types en bouwjaren (als het dak er maar af kan, dus ook targa’s), zijn welkom op zondag 27 mei op de binnenplaats aan de A. Plesmanlaan 1 in Kolham. Het vertrek is om 11.00 uur. 

Vanaf 10.00 uur is het verzamelen en is er gelegenheid om elkaars auto te bewonderen. Natuurlijk is er koffie aanwezig om even wakker te worden. De route blijft nog even een verrassing, maar deze heeft een lengte van circa 170 km. Onderweg wordt er ruimschoots de tijd genomen om even wat te drinken en te pauzeren. De nadruk ligt op ontspannen toeren in een gezellige sfeer. Aan het eind van de rit komt er de gelegenheid om gezamenlijk wat te eten bij een restaurant in de omgeving. De mannen van Bandentopper zijn nog bezig een leuke deal hiervoor te regelen, om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Dus mobiliseer alle mensen met een cabriolet uit je kennissen-, familie- en vriendenkring om zoveel mogelijk topless auto’s mee te krijgen in de tocht, dan wordt het een fantastisch evenement. Deelname is natuurlijk gratis maar wel voor eigen risico. 

Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, is aanmelden noodzakelijk. Hiervoor kan men een mail sturen naar info@bandentopper.nl of bellen met 0598-392424. 

Met vriendelijke groet,

Frank en Hans Bijlsma

Bandentopper

A. Plesmanlaan 1-S

9615 TJ KOLHAM

(0598) 392424

www.bandentopper.nl