14 Oktober 2017: Cars & Coffee Leek

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday October 14, 2017 All Day
Leek, Netherlands  (map)

Dit ontzettend leuke concept is na groot succes in Amerika overgewaaid naar Europa en zal dit jaar voor het tweede seizoen worden georganiseerd in Leek. De Cars & Coffee bijeenkomsten zijn elke tweede zaterdagmorgen van de maand en dat gedurende de maanden April t/m Oktober.

 

Het doel is simpel: genieten van bijzondere wagens, sterke verhalen uitwisselen en mooie ervaringen delen met andere liefhebbers. En dat allemaal onder het genot van een heerlijke kop koffie! Iedereen met een leuke en/of bijzondere auto is meer dan welkom. Of het nu een klassieker, young timer of splinternieuw exemplaar betreft is niet van belang, evenals merk en type. Het zijn de ervaringen die het karakter maken!

 

De derde editie van 2017 staat gepland voor zaterdag 8 april ,zaterdag 13 mei, zaterdag10 juni, zaterdag 8 juli, zaterdag 12 augustus, zaterdag 9 september, zaterdag 14 oktober, tussen 10.00 en 13.00 bij Hofman Classic & Sportscars aan de Rodenburg 1 te Leek. Aanmelden is niet verplicht , u kunt ons bereiken via; carsandcoffeeleek@gmail.com . Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement!