07 Oktober 2017: Westerwolde-Hondsrug rally

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday October 7, 2017 All Day

De Rotary Club Westerwolde-Hondsrug organiseert op zaterdag 7 oktober 2017 de tweede editie van de WH Rally. U kunt deelnemen met een oldtimer van 25 jaar of ouder. Deelnemen met een overige bijzondere auto of cabrio (jonger dan 25 jaar) is mogelijk in overleg. De Rotary Club doneert een groot gedeelte van de opbrengst aan Stichting Kind en Hulphond. Deze stichting is opgericht om kinderen met een beperking ook de kans te geven op een ‘maatje’ en zelfstandig te kunnen leven met een hulphond.

Klassieker van het noorden

De klassieker van het mooie noorden wordt uitgezet door Business Rally Events, welke het “bol-pijl systeem” zal hanteren. Het ontvangst vindt plaats bij Roskamp automaterialen (Stadskanaal), bestaande uit een ontbijt en een briefing voor de gehele route. Hierna start de ca. 180 kilometer lange route door het Groningse en Drentse landschap. De tussenstops vinden tijdens deze editie plaats bij Albers Sport Cars en de E.P.S. Uitlatenfabriek. De rally eindigt met een lopend buffet bij Buffetrestaurant de Rode Loper in Stadskanaal. Onder het genot van heerlijk eten en drinken sluiten we deze dag af met een prijsuitreiking en krijgt iedere deelnemer een goodiebag.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt €185 per equipe van twee personen. U kunt zich t/m vrijdag 1 september inschrijven via www.whrally.nl. Wacht niet te lang, want vol = vol. Er is ruimte voor maximaal 70 equipes. Solorijders kunnen niet deelnemen aan deze rally.

Sponsoring

Wilt u als bedrijf de WH rally sponsoren? Er zijn diverse aantrekkelijke mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan de rally te verbinden. Bekijk onze sponsorpakketten op de website.

Heeft u vragen?

U kunt contact opnemen met Johan Westerman (06-53545683) of een e-mail sturen naar info@whrally.nl.

Opgave en info via de website:

https://www.whrally.nl/" target="_blank">https://www.whrally.nl/