06 Mei 2018: Oldtimerdag Klazienaveen

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday May 6, 2018 All Day
klazienaveen, The Netherlands  (map)

Op zondag 6 mei staat Klazienaveen in het teken van mooie en bijzondere voertuigen!

Op zondag 6 mei 2018 wordt namelijk voor de tweede keer de Oldtimerdag Klazienaveen georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur. Deze gezellige dag brengt liefhebbers van oude voertuigen bij elkaar. Op het terrein zijn verschillende voertuigen welkom, zoals auto's, tractoren, motoren etc.

Deze voertuigen dienen 20 jaar of ouder te zijn. Zien en gezien worden, dat is het motto van deze gezellige dag. Geen wedstrijdelementen, want ieder voertuig is uniek!

Kom ook langs met je voertuig, de entree is gratis.

Oldtimerdag Klazienaveen wordt gehouden op het terrein bij de ijsbaanvereniging in Klazienaveen (Barger-Oosterveen). Deze locatie is uitermate geschikt voor het uitstallen van de verschillende soorten voertuigen en bied de bezoekers een mooie gelegenheid om al het moois te aanschouwen. Het evenement zal worden vergezelt door Foodtrucks, standhouders en staat open voor plaatselijk initiatieven.

De organisatie is in handen van de Klazienavener Youngtimer Vrienden.

We zijn nog op zoek naar standhouders die tijdens Oldtimerdag Klazienaveen aanwezig willen zijn. Wij staan ook open voor plaatselijke initiatieven. Dit alles uiteraard in overleg. U kunt hiervoor contact opnemen met ons: info@klazienaveneryoungtimervrienden.nl