24 Juni 2018: De Drentse Lions Rally

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday June 24, 2018 All Day
Borger, The Netherlands  (map)

De DrentseLionsRally – rally voor een goed doel

Lionsclub De Hondsrug zet zich jaar in jaar uit in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en voor organisaties die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op zondag 24 juni 2018 organiseert Lionsclub De Hondsrug de eerste editie van de “DrentseLionsRally”. De opbrengst van de rally gaat naar de Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank. Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor deze kinderen haast onmogelijk. Samen met Lionsclub De Hondsrug zullen tientallen kinderen kunnen worden voorzien van kleding, een dagje uit of een verjaardagspakket.

Deelnemers hoeven geen geoefende rallyrijders te zijn, integendeel: Iedereen met een rijbewijs is welkom. Ook zijn er geen speciale voorschriften voor de auto of motor. De rally bevat verder alle elementen die je mag verwachten: Een mooie en uitdagende route, oriëntatiepunten, opdrachten en vooral veel plezier. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling, noch toegestaan, de rit op tijd te rijden.

De Dag en Route

Het centrale thema in de route van deze rally is “Het Hunebed”. De rally is voor iedereen toegankelijk. We starten vanwege het thema uiteraard bij het Hunebedcentrum te Borger. Vervolgens rijden over de mooie wegen en lanen langs een groot aantal verschillende hunebedden in Drenthe en daarbuiten. Tijdens de rit maken de deelnemers kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren in het landschap.

Aanmelden 2018

Er is ruimte voor maximaal 100 equipes. Dus schrijf u snel in zodat u verzekerd bent van een startplaats. Kunt u niet meerijden, maar wilt u wel financieel bijdragen door middel van een donatie of sponsoring, vul dan het sponsorformulier in. Hierop kunt u uw bijdrage aangeven. We hebben de werkgroepen samengesteld, de route is uitgezet en wij zijn druk bezig om leuke en uitdagende opdrachten uit te werken. Hiermee kunnen leuke prijzen worden gewonnen.

Kosten voor deelname aan de rally zijn als volgt:

Deelname per equipe (twee personen) is € 100,00 (inclusief lunch en diner voor twee personen).

  • Extra bijrijder volwassene € 35,00 (inclusief lunch en diner)
  • Extra bijrijder kind van 4-12 jaar € 20,00 (inclusief lunch en diner)
  • Extra bijrijder kind tot 4 jaar gratis (inclusief lunch en diner)
  • Losse deelname diner volwassene € 25,00
  • Losse deelname diner kind van 4-12 jaar € 10,00
  • Losse deelname diner kind tot 4 jaar is gratis.

Voor meer informatie en deelname: www.drentselionsrally.nl