25 Augustus 2018: Onstwedder Gaarv'n

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday August 25, 2018 All Day
Onstwedde. Nederland  (map)

Oldtimershow voor auto’s tijdens Oogstfeest Onstwedde

Wilt u ook deelnemen aan de jaarlijkse oldtimershow voor auto’s tijdens het Oogstfeest Onstwedde 2018? U kunt zich nu inschrijven.

Informatie over oldtimershow

Oogstfeest Onstwedde van stichting Onstwedder Gaarv’n vindt plaats op zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 10.00 uur op het Evenemententerrein Wessinghuizerweg in Onstwedde. deelnemende auto’s moeten van voor 1979 zijn. Deelnemers aan de oldtimershow worden geacht tot 16.30 uur aanwezig te zijn. Er is gratis entree en catering voor één chauffeur per auto, u krijgt één polsbandje toegestuurd. Overige inzittenden moeten entree betalen voor het Oogstfeest.

Aanmelden voor oldtimershow

Aanmelden kan tot en met 8 augustus. Er is ruimte voor maximaal 75 auto’s, inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Wanneer u met meerdere voertuigen met chauffeur komt, verzoeken wij u dat duidelijk op het aanmeldingsformulier te vermelden.

Let op

U krijgt uw inschrijvingsnummer en één polsbandje thuisgestuurd voor gratis entree en catering per deelnemende auto, overige inzittenden moeten entree betalen en hun eigen eten en drinken kopen/meenemen.

Aanmeldingen die na 8 augustus binnenkomen worden niet meer verwerkt, u kunt dan niet deelnemen aan de oldtimershow.

Overnachten is niet (meer) toegestaan op het Evenemententerrein.

Neem uw inschrijvingsnummer mee naar onze Oldtimershow, dan kunnen wij u snel naar uw gereserveerde plaats wijzen.

Nadere inlichtingen

T 06-23901806 (na 17.30 uur)

E-mail: oldtimerauto.oogstfeest@gmail.com

Info en opgave via de web site: https://onstweddergaarvn.nl/oldtimershow-autos/" target="_blank">https://onstweddergaarvn.nl/oldtimershow-autos/