6 Juni 2020: Rally Veendam-Leer-Veendam AFGELAST

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday June 6, 2020 All Day
Veendam  (map)

AFGELAST

Uitnodiging Veendam-Leer-Veendam 2020

Hierbij nodigen wij u uit om in te schrijven voor alweer de 17e editie van de klassieker rally Veendam-Leer-Veendam, die op zaterdag 6 juni 2020 wordt verreden. 

Ook de 17e editie van deze populaire rally leidt weer via mooie en afwisselende routes door de Veenkoloniën, het prachtige Westerwolde en het altijd verrassende Emsland. Start en finish zijn uiteraard in Veendam en in Leer wordt traditiegetrouw weer een uitstekend warm lunchbuffet aangeboden.

Er wordt er gereden volgens het bol-pijl systeem en kaartleestrajecten. Het wedstrijd-element wordt bepaald door regelmatigheidstrajecten, klassementsproeven en stempelposten.

Wacht niet te lang met inschrijven indien u geïnteresseerd bent om de rally Veendam-Leer-Veendam (weer) te rijden i.v.m. het maximum aantal deelnemers van 110 oldtimers. Vol is écht vol.

U kunt gemakkelijk inschrijven via het formulier op de website of daar eventueel een formulier downloaden.

De inschrijfkosten voor de VLV 2020 zijn € 115,- per equipe van 2 personen. Voor eventuele extra passagiers brengen wij € 20,- per persoon in rekening (incl. lunch).

Voor deelnemers die van ver moeten komen bieden wij ook dit jaar weer een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt in Brouwhotel Parkzicht voor totaal € 185,- (inschrijving + overnachting) per equipe.

Met vriendelijke rallygroet,

Dick van Dijk

Info en opgave via: www.noprally.nl