27-29 Maart 2020: Klassiekerweekend Ameland AFGELAST

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday March 27, 2020 - Sunday March 29, 2020
Ameland  (map)

AFGELAST-UITGESTELD EVENTUELE NIEUWE DATUM VOLGT

Het is zover! De inschrijvingen voor Klassiekerweekend 2020 zijn geopend!

Zoals u weet heeft de VVV Ameland besloten, na editie 2019, te stoppen met de organisatie van het jaarlijkse klassiekerweekend op Ameland. Wij (Van Heeckeren Groep) vonden het zonde dat zo'n fantastisch evenement op Ameland zou ophouden te bestaan. Daarom zijn wij in gesprek gegaan met VVV Ameland en hebben wij besloten, met de enorme hulp van veel vrijwilligers en medewerkers van de VVV Ameland, de organisatie van editie 2020 op ons te nemen.

De organisatie is dus veranderd, maar er zijn nog steeds veel bekende gezichten!

Een groot aantal onderdelen van het klassiekerweekend blijven ongewijzigd. Zo is er vrijdagavond, bij de inschrijving, een ontvangst met een hapje en drankje, vind zaterdag overdag de oriëntatierit plaats en sluiten we op zaterdagavond af met een heerlijk diner en muziek.

Er zullen echter ook een aantal wijzigingen plaatsvinden. Zo zullen wij u geregeld informeren via nieuwsbrieven, verloopt de inschrijving middels een digitaal inschrijfformulier en zal de betaling van de overtocht met Wagenborg Passagiersdiensten anders verlopen dan u gewend bent.

De datum voor het Klassiekerweekend 2020 staat al vast.: 27 - 29 maart 2020

Informatie en opgave: www.klassiekerweekendameland.nl

E-mail: info@klassiekerweekendameland.nl