14-17 November 2021: Beaujolaistrophy 2021

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday November 14, 2021 - Wednesday November 17, 2021
Drachten  (map)

1996 was de eerste van een historische rally, na 25 jaar willen we dit nog een keer overdoen. Meldt je aan voor deze unieke beleving. Maximaal 50 auto's kunnen deze fantastische rally opnieuw gaan beleven.

De auto dient minimaal 25 jaar oud te zijn. We rijden in 2 klassen. Auto's met een bouwjaar tussen 1976 en 1996 rijden in de youngtimer klasse, auto's met een bouwjaar ouder dan 1976 rijden in de oldtimer klasse. Auto's jonger dan 1996 worden niet toegelaten.

Voor deze rally gaan we geld ophalen voor een goed doel, dit is nader te bepalen. In het licht van de eerdere edities zal het een regionaal doel worden waarbij kinderen centraal staan.

Voor aanvang van de rally zal op een zaterdag de technische keuring plaats vinden. Tijdens deze keuring kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers en wordt gekeken of de auto in de juiste conditie is en of je alle benodigdheden bij je hebt. In het verleden moesten de deelnemers bijvoorbeeld een tent meenemen, of een douchemunt.

Op 14 november zal s'ochtends vroeg de start zijn. We rijden vervolgens naar Belgie alwaar de eerste overnachting is.

Op 15 november rijden we verder richting Frankrijk om te finishen in de beaujolaisstreek en daar te overnachten.

Op 16 november rijden we terug richting Nederland en overnachten we in het Nederlands Belgische grensgebied.

Op 17 November zullen we s'avonds finishen in Drachten, daar zullen we om 00.00 uur de eerste fles beaujolais ontkurken.

Deelnemende auto’s moeten minimaal 25 jaar oud zijn!

Deelnemers die zich inschrijven gaan akkoord met het reglement van Business Rally Events welke te vinden is op de website.

Kosten: Opgave en betaling voor 1-7-2021 € 1555,-*

Informati en opgave via: www.beaujolaistrophy.nl