12 September 2020: Koningsrit Westerbork

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday September 12, 2020 All Day
Westerbork  (map)

Beste toerrijders,

Zeterdag 12 September organiseert St. Zomer-Activiteiten te Westerbork voor het 10e jaar een toertocht voor Oldtimer/Klassieker auto’s . Het is de uitzetters weer gelukt een hele mooie route uit te zetten. Dit is de vervangende rit van 27 April, welke was afgelast. 

Dit is een jubileumrit van het 10 jarig bestaan van de club, dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de rit en na de rit zijn er nog een paar verrassingen in de tent.

De rit is ca. 110 km.

Inschrijving: tussen 10.00 uur en 10.45 uur, bij tent omg. Stephanuskerk, centrum Westerbork, verkeersregelaars geven aanwijzingen.

Kosten inschrijving: € 10,00 per auto. Maximaal 2 personen. Indien er meerdere personen in de auto meerijden dan betalen die € 15,00 p.p. (uitgebreide lunch) Kinderen tot 12 jaar zijn vrij. Van 12 tot en met 16 jaar is half geld. Mag overgemaakt worden voor 10 april op bankrekening: NL92RABO0369405439

Met een maximum van 60 voertuigen.

Graag inschrijven, via: henniebork@solcon.nl

Men ontvangt na inschrijving, een kop koffie met gebak . Tevens ontvangt elke deelnemer een munt, welke men moet inleveren bij de lunch. Na de rit kan men in de tent genieten van een welkomstdrankje nadien kan men nog 2 consumpties gebruiken en een hapje en alle deelnemers krijgen een lot waarmee ze deelnemen aan de verloting.

Elke auto ontvangt een schild welke men voorop de auto kan bevestigen.

De start is om 10.30 uur vanaf locatie van ontvangst. Terugkomst om ca. 15.00 uur in Westerbork, parkeren op grasveld bij de tent, dit op aanwijzing van de verkeersregelaar.

Misschien ten overvloede: Uw auto/motor dient vanzelfsprekend te zijn verzekerd.

Tevens wijzen wij U er op, dat de St. Z.A.W., niet aansprakelijk kan worden gesteld van eventuele opgelopen schade.

Het bestuur van St. Zomeractiviteiten en de uitzetters wensen jullie allemaal veel plezier en een prettige rit .

Opgave om deel te nemen aan de Koningsrit.

Naam:

Mailadres:

Aantal personen

Mailen naar: henniebork@solcon.nl

Of per post naar:

H. Bork
Hoofdstraat 20
9431 AD Westerbork