22 Mei 2022: Grunneger Kroug'n Rally

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday May 22, 2022 All Day
Boterdiep Wz 45, 9785 AL, Zuidwolde  (map)

Klassieke auto’s, nostalgische kroegen, prachtig landschap en gezellige mensen zijn al twintig jaar lang de ingrediënten van de GKR. Dit jaar vieren wij ons 20-jarig jubileum! Dat betekent een speciale route en speciale lokaties! De dag duurt daarom ook wat langer. Houdt er rekening mee dat u van ongeveer 08:00-20:00 u. van huis zult zijn. Daarnaast bieden we dit jaar ook een overnachtingsmogelijkheid aan. Meer details volgen spoedig.

Omdat we iets te vieren hebben zit er dit jaar ook een avondmaaltijd bij de rally inbegrepen. Dit naast een heerlijke lunch en koffie met kouk bij de start. De consumpties die door u worden genuttigd in de verschillende Kroug’n zijn voor eigen rekening. 

Route

Meer info volgt. 

Veiligheid

Safety first! De route vindt plaats op de openbare weg en vanzelfsprekend zijn de reguliere verkeersregels van toepassing. Om het parkeren bij de stops in goede banen te geleiden zet de organisatie stewards is. Uw auto dient in goede staat te zijn en voorzien van een geldige APK. 

Prijzen

De score uit de vragenlijst/opdrachten en stempelkaart zijn bepalend voor de einduitslag. 

Naast de verdeling van de drie hoofdprijzen en de pechprijs, is er in de categorie originaliteit een inmiddels traditionele en tijdloze prijs te winnen. In een passende combinatie van kleding/auto uit de betreffende tijdsperiode of een spectaculaire outfit zien wij u graag aan de start verschijnen.

Infor en deelname: www.gkr.nu