27-28 Mei 2023: Oldtimer Festival Balkbrug

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday May 27, 2023 3:00 PM - Sunday May 28, 2023 4:00 PM
Balkbrug  (map)

Oldtimer Festival Balkbrug

De naam is niet toevallig. We willen niet alleen de mannen trekken door wier aderen blauwe diesel loopt. Het is een familieweekend. Een groot terrein waar veel moois trots uitgestald staat, waar demonstraties plaatsvinden, kramen staan en voor iedereen iets te beleven valt. Een dag waar je het hele dorp weer eens tegenkomt. Waar je kunt genieten van wat lekkers in de zon, waar kinderen kunnen spelen en waar je herinneringen aan al die oude auto’s en tractoren kunt ophalen. Het aanbod is gevarieerd. Auto’s, bromfietsen, tractoren, vrachtauto’s, stationair motoren, ze zijn er allemaal in groten getale.

Het tiende jaar, Citroën thema

We zijn druk bezig met het voorbereiden van het Oldtimer Festival 2023. We zullen dit jaar speciale aandacht geven aan het merk Citroën. We nodigen dan ook speciaal Citroën eigenaren uit om zich aan te melden en mee te doen met het Oldtimer Festival Balkbrug. Natuurlijk zijn alle andere merken zoals ieder jaar ook weer van harte welkom!

Al voor het tiende jaar organiseren wij dit geweldige familiegebeuren waar de oldtimers, een braderie en gezelligheid een hoofdrol spelen. Dit jaar zullen we een deel van het terrein inrichten om het merk Citroën in het zonnetje te zetten. Alleen Citroën? nee hoor, andere merken zijn er ook weer volop te zien. Er zullen verschillende demonstraties en evenementen waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. Op de uitgebreide en gezellige markt kun je heerlijk genieten van alle koopwaar. Het Oldtimer Festival Balkbrug gaat er ook in 2023 weer een groot feest van maken. Trots zijn we op ons dorp en op onze vrijwilligers door wie dit unieke festival mogelijk is. Graag zien we u allen weer terug op 27 en 28 Mei 2023.

Infor en deelname: www.oldtimersbalkbrug.nl